top of page

Danny beheerst een uitgebreid repertoire zowel solo als in samenwerking met andere artiesten. Zij verzorgt ook optredens op maat waarin de repertoirekeuze van de opdrachtgever centraal staat. Tevens kan zij voor uw evenement teksten schrijven rond het door u gekozen thema.

_MG_0735.jpg

Het repertoire dat Danny (sopraan) beheerst is uiteenlopend van klassiek, musical, pop tot Nederlandstalig. Binnen deze genres is Danny te boeken voor solo optreden maar gaat zij ook samenwerking aan met o.a. collega en levenspartner, Robbert Besselaar.

Ze ontwikkelde een aantal muzikale programma's. Zoals de Musical Mania Show waarin musical-repertoire centraal staat. Maar ook het programma 'Haal het Doek maar op" dat zij in 2011 speciaal ontwikkelde voor de wat kleinere beurs van ouderencentra en verzorgingshuizen, waarin vooral meezingers en mooie luisterliedjes centraal staan.

Haar Amsterdamse roots worden vol ingezet voor het Nederlandstalige en Amsterdams repertoire, van feestmuziek tot jordaanklassiekers.

Geen C gaat haar te hoog in het licht-klassieke en klassieke repertoire waarin Operette, Opera en Weense liederen tot het repertoire behoren.

Voor de kerst ontwikkelde zij Cosy Christmas met traditionele christmas-crooners en licht-klassiek repertoire. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

IMG_8009.JPG
_MG_0261.jpg

Sing-A-Long

© Copyright Pitufa Produkties
bottom of page